Laster
Laster
TINE kjører miljøvennlig  med biogass på tanken

Ny VÅR og ny spesialitet

18. januar 2011
Pressemelding: Nå er to lyse varianter i VÅR-serien kommet på plass. De lyse gourmetfruktmostene gir assosiasjoner til rosé- og hvitvin. Den hvite egner seg spesielt godt til fisk og skalldyr, mens rosévarianten passer til lettere matretter og som aperitiff. Et komplett måltid kan nå nytes med ren fruktmost til alle retter.
VÅR-serien jan 2011

VÅR-serien består nå av fire varianter, to røde og to lyse.

Tenker som en vinprodusent

– Vi ønsker å skape en kultur for at det også er annet enn vin og andre alkoholholdige drikker som kan utvikles spesielt for å passe til mat, sier utviklingssjef Asbjørn Tandberg i FellesJuice. FellesJuice er unike ved at de tenker som en vinprodusent. Så vidt de vet er det ingen andre tilsvarende miljøer som har utviklet denne type alkoholfrie produkter, spesielt med henblikk til å passe til ulike typer mat, verken i Norge eller i utlandet.

– Dette er en frisk og syrlig fruktmost som har alle egenskapene som ønskes av alkoholfri drikke til mat. Den har en ren, frisk smak og en god syre som renser munnen og komplimenterer smakene i maten på en fin og harmonisk måte, sier Øyvind Hjelle, Kulinarisk Akademi.

Begrenset antall

De nye variantene i VÅR-serien er bare å finne på utvalgte restauranter og i delikatesseforretninger. Det er steder hvor man er mer enn gjennomsnittlig opptatt av drikke i kombinasjon med mat. Denne første produksjonen av de nye VÅR-variantene består av ca 9000 flasker.

Spesialitetsmerket

De nye variantene av VÅR er også godkjent som Spesialitet, en merkeordning som gir forbrukeren en garanti for spesiell kvalitet og matopplevelse.

– Med lansering av de to nye variantene kompletteres det banebrytende konseptet VÅR, som har en meget tiltalende helhet på et høyt kvalitetsnivå, sier Henrik Solbu som er administrerende direktør i KSL Matmerk.

.

Produktfakta:

VÅR Eple, Rød rips og Rabarbra (rosé)
Flott, tiltalende og fruktig duft. Frisk, syrlig og med en harmonisk frukt- og bærsmak. En lang, fin ettersmak preget av syre og tørrhet, gjør at fruktmosten er godt egnet til salater med vinaigrette, retter med laks, tunfisk, kylling, grønnsaker og urter. Og ikke minst som aperitiff. Serveres temperert (16-18 °C).

VÅR Eple og Rabarbra (hvit)
Moden og delikat, med en ren lukt av rabarbra og eple. Frisk og behagelig smak av frukter og bær. Passer svært godt til fisk- og skalldyrretter, gjerne med smør- og fløtebaserte sauser og urter samt til frukt og eplekaker, desserter med bakelser og til hvit sjokolade. Serveres kjølig (6-8 °C).

.

VÅR

VÅR er for mennesker som er mer enn gjennomsnittlig opptatt av god mat og drikke. De har fokus på kvalitet og gode råvarer samt at opplevelse og nytelse skal stå i sentrum. VÅR-serien består nå av fire varianter, to røde og to lyse.

VÅR-konseptet er utviklet av FellesJuice* i samarbeid med Kulinarisk Akademi, utvalgte fruktdyrkere i Lier og omegn og industriell designkompetanse.

VÅR har eksklusiv kvalitet og garantert opprinnelse og er Spesialitetsmerket av KSL Matmerk.

VÅR presenteres i en eksklusiv, spesialdesignet flaske av designeren Johan Verde.

.

*FellesJuice AS er et heleid selskap i TINE Gruppa med de fruktbaserte merkene Sunniva, Mana, IsTe og Friskus.

. 

Kontaktperson: Asbjørn Tandberg, utviklingssjef i FellesJuice, tlf: 908 49 565

 

Del TwitterFacebookMail
Lukk
Tips en venn
Skriv ut Print
Kommenter denne saken

Kommentarer fra andre

 
 
Laster
Laster