Kjøp YT

PREMIESJANSE HVER UKE

Hver uke trekker vi en vinner av en Berganssekk. Vinneren av ukespremien går videre til trekningen av hovedpremien som blir gjennomført 5. desember. Alle som registrerer koder i kampanjeperioden er med i hver trekning, helt frem til desember.

VINN DRØMMEREISE

Hovedpremien er en eventyrlig tur i Norge for deg og tre venner til en totalverdi av 80 000 kr. Du bestemmer selv når og hvor du vil reise, og hvilket spenningsnivå du foretrekker. Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring av turen (inkludert guide).

Her er noen eksempler på hvordan turen kan bli:

SEILTUR OG SKIKJØRING I LOFOTEN

Bli med på et drømmeseilas i Lofoten! Vi bor og forflytter oss med en stor seilbåt og går toppturer i tre dager på de flotteste turmålene i den vakre øygruppa. Er vi heldig ligger snøen helt ned til fjæresteinene og vi får magisk utsikt over de spisse, hvitkledde fjellene. Underveis opplever vi Lofotfiske og tar oss tid til å fiske vår egen middag.

KAJAKKPADLING PÅ HELGELANDSKYSTEN

Helgelandskysten er padleparadiset! Tusenvis av øyer, kritthvite strender, trivelige fiskevær og krystallklart vann. Bli med på en firedagerstur i dette utrolige farvannet.

TINDERANGLING PÅ SUNNMØRE

Bli med opp på noen av landets fineste topper! Vi klatrer, klyver og går på tre kjente turmål rundt den vakre Hjørundfjorden på Sunnmøre. Overnatting skjer på vakre, sjarmerende og ærverdige Villa Norangdal. Turene gås i lag med dyktig, lokalkjent guide.