Kjøp YT

Konkurranseregler for YTs «Vinn din egen 71 grader nord tur»

YTs konkurranse «Vinn din egen 71 grader nord tur» vil være tilgjengelig på yt.no fra 29. august til 5. desember 2016.

1. Om konkurransen - slik deltar du!

Konkurransen går ut på å kjøpe et YT produkt og taste inn koden på produktet på yt.no og registrere seg der. Koden er produktets holdbarhetsdato og klokkeslett. 
Hovedpremien er en tur i Norge arrangert av Hvitserk for deg og tre venner til en total verdi av kr. 80 000,-. I tillegg trekkes det ukespremier som er en Bergans sekk.

Deltakelse er gratis og du kan delta så mange ganger du ønsker.

 

2. Personvern

Du må oppgi ditt navn, e-postadresse og telefonnummer når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du til at TINE kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

I forbindelse med TINEs administrasjon av konkurransen vil TINE kunne utlevere opplysninger om deg til vår samarbeidspartner, Hvitserk, som organiserer hovedpremien.

 

3. Hvem kan delta

Vi har satt en aldersgrense på 14 år for å delta i konkurransen.

Vinner en deltager som er mellom 14 og 16 år hovedpremien, må en foresatt bli med på turen. Vinner en deltager mellom 16 og 18 år hovedpremien, må en foresatt samtykke skriftlig for at vinneren kan motta premien og delta på turen.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

 

4. Trekning av vinnere

Ukesvinnere trekkes hver uke fra uke 35-49 og trekkes ut fra registrerte koder.
Ukesvinnerne går, sammen med de andre deltakerne av konkurransen, videre til en finale der hovedpremien trekkes 5. desember. Alle ukesvinnere og hovedvinner blir kontaktet per mail. Navnet til ukesvinnerne og hovedvinner vil bli publisert på yt.no.

 

5. Mer om premien

Hovedpremien er en tur i Norge arrangert av Hvitserk for deg og tre venner til en total verdi opp til kr. 80 000,-. Du kan selv bli med å velge tidspunkt for turen og reiserute. Forutsetningene er at turen arrangeres i løpet av 2017 og at det er innen Norge og til et reisemål som Hvitserk er kjent med.

I tillegg vil vi trekke ukesvinnere ut fra registrerte koder fra hele perioden. Premien er en sekk fra Bergans.

Premien kan ikke veksles inn i penger. Vinneren av hovedpremien må selv delta på turen. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premien.

 

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.

 

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost: forbruker@tine.no

Post: TINE Kundeservice Privat
Pb. 25
0051 Oslo