Stolt hovedsponsor

YT er hovedsponsor for sykkellaget YT Torshov Sport, og er stolte over å kunne bidra til en god oppkjøring til sykkelsesongen 2014.

Gjennom samarbeidet får laget egne kostholdskurs og individuell kostholdsveiledning. Sykkellaget YT Torshov Sport har i år i tillegg vært gjennom en kurskveld hos Olympiatoppen med mental trening, teknikktrening og formtesting i samarbeid med YT.


Fokus på kosthold

YTs kompetanse på kosthold kommer godt med for lagets syklister, og mange av utøverne merker en forbedring i prestasjonen etter kurs og individuell veiledning.

- For denne gruppen mosjonister er riktig kosthold en utfordring fordi de i tillegg til å sykle flere timer om dagen ofte har full jobb og familie og ta seg av. Hverdagen blir så hektisk at det å planlegge å spise nok og riktig ikke blir prioritert, forklarer Lise Marie Brandstadmoen, ernæringsfysiolog for YT. Gjennom kurs og veiledning har vi fokusert på enkle men gode løsninger i hverdagen og prestasjonsernæring før, under og etter trening og ritt, sier Brandstadmoen. 

Skreddersydd kompetansekveld hos Olympiatoppen

I tillegg til fokus på kosthold har YT bidratt med en skreddersydd kompetansekveld på Olympiatoppen hvor YT Torshov Sport blant annet har fått:

  • mental trening
  • foredrag om spesifikke øvelser for syklister
  • formtesting

Som de sier det selv: - Team YT-Torshov Sport mottar profesjonell hjelp for å sikre seieren i Lillehammer- Oslo!

Vi ønsker YT-Torshov sport lykke til med sesongen 2014!

Følg laget og se resultatene på Facebook