Konkurranseregler YTs Instagram-konkurranse #ytmaks

Vinn en Berganssekk! Del et bilde av deg på tur med et av YTs produkter på Instagram, merk bildet med #ytmaks og skriv hvor du har vært på tur.

1. Generell Informasjon

I forbindelse med årets 71 grader nord vil YTs konkurranse på Instagram vare fra 29.08.16 til og med 5.12.16. Deltakelse i konkurransen betyr at du automatisk godtar konkurransereglene.

 

2. Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle over 18 år og deltakelse er gratis. Du kan delta så mange ganger du ønsker.

Det er Instagramprofilen som poster bildet som er med i konkurransen. Du kan ikke poste bilder av andre personer enn deg selv.

 

3. Om konkurransen – slik deltar du!

 

1. Ta et bilde eller en film av deg selv på tur sammen med et av YTs produkter

2. Last opp på Instagram.

3. Merk bildet med #ytmaks og gjerne fortell oss om turen din.

Eks: Jeg har gått en fin tur i Østmarka #ytmaks.

For at du skal kunne ta del i konkurransen, må du ha en åpen profil på Instagram når bildet/filmen postes og mens konkurransen pågår.

 

4. Premier

Premien er en Bergans sekk. Hver uke trekker vi en vinner. Vinneren blir kontaktet på Instagram.

Premiene kan ikke omgjøres eller byttes mot penger. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premiene.

 

5. Personvern

TINE forbeholder seg retten til å kunne vise alle bildene som er med i konkurransen på Instagram, på Facebook og på yt.no. Ved å delta i konkurransen samtykker du til slik publisering, og gir TINE en vederlagsfri bruksrett til bildet ditt slik at TINE fritt kan bruke bildet i sin markedsføring i forbindelse med konkurransen. Husk at opphavsretten til et bilde tilhører fotografen, slik at du kun kan delta med bilder du selv har tatt.

Bildene du publiserer på Instagram blir ikke lagret hos TINE. Hvis vi viser et bilde du ønsker å merke #ytmaks, men ikke ønsker gjengitt på våre sider, kan du sende en e-post til forbruker@tine.no og så vil vi fjerne det.

Denne konkurransen er ikke sponset eller sertifisert av Instagram eller Facebook, og blir kun administrert av TINE. Ditt bilde blir ikke delt med tredjeparter.

 

6. Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

 

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost: forbruker@tine.no

Post: TINE Kundeservice Privat
Pb. 25
0051 Oslo