Vinn kostholdsveiledning til Birkebeinerrennet

Skal du gå Birkebeinerrennet lørdag 19.03? Vet du hvor viktig det er å spise riktig for å prestere optimalt under konkurranse? Lurer du på hva du bør spise i dagene før rennet og til frokost før du spenner på deg skiene?

Bli med i trekningen av kostveiledning fra vår ernæringsfysiolog som setter opp en plan for måltider dagene før og under selve rennet skreddersydd til deg.

Anne Marie Skjølsvik er klinisk ernæringsfysiolog og har jobbet som treningsinstruktør i 10 år. Hun kan gi deg verdifulle råd som kan hjelpe deg til å få riktig påfyll i dagene før rennet.

Ernæringsfysiolog Anne Marie Skjølsvik

Espen Rønningen fra Oslo vant kostveiledning i fjor høst som oppladning til Birkebeinerrittet, og fikk stor nytte av premien.

– Jeg er veldig takknemlig for hjelpa jeg fikk. Liten tvil om at du hjalp meg med mange minutter. Jeg føler meg veldig trygg på opplegget (kostplanen for de tre dagene før rittet). Gleder meg til å utforske det videre.

Espen Rønningen, fjorårets vinner av kostveiledning til Birkebeinerrittet.

For å delta i konkurransen skriver du en kort begrunnelse om hvorfor akkurat du bør vinne kostholdsveiledning og publiserer det i kommentarfeltet på YT sin Facebookside

Vi trekker en vinner fredag 11.03 klokken 12:00 som blir kontaktet av vår ernæringsfysiolog.