VÅR-fruktmost-gourmet

VÅR Gravenstein og Stikkelsbær

VÅR Gravenstein og Stikkelsbær er en klar, gyldengul fruktmost, og passer perfekt som alkoholfri aperitiff.

Den har et friskt anslag med syrlig fruktsmak og fin fylde, og det er god balanse mellom syre og sødme i ettersmaken. Server gjerne denne fruktmosten som aperitiff, gjerne sammen med salte appetittvekkere. Egner seg også godt til ulike oster. VÅR fruktmost er for mennesker som er mer enn gjennomsnittlig interessert i mat og drikke, og flere av Norges toppkokker har fått øynene opp for produktet. Fruktmosten er anerkjent av ITQI med en stjerne fra Superior Taste Award i 2012. ITQI en uavhengig kokke- og sommelier-organisasjon i Europa, dedikert til å vurdere og teste førsteklasses mat og drikke fra hele verden. Prisen er basert på blindtester av 60 høyprofilerte kokker og sommelierer, som er eksperter på smak. Anbefalt serveringstemperatur: Kald (4-6 °C).

VÅR er 100 % naturlig fruktmost laget av frukt og bær som behandles samme dag som de innhøstes. Med spiskammer i Lier og omegn er VÅR frukten av et unikt samarbeid mellom lokale dyrkere, matfaglige miljøer, designkompetanse og industrielle mat- og drikkeprodusenter.

Merket som unik smaksopplevelse fra Norge

  • Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.


  • VÅR har også fått internasjonal anerkjennelse fra The International Taste & Quality Institute med to stjerner i The Superior Taste Award.

Verdens første fruktmost tilpasset mat

Mange matelskere opplever at det ikke alltid er like lett å finne drikke til maten når men ikke kan nyte vin. I samarbeid med Kulinarisk Akademi er VÅR spesielt utviklet for å kunne gi gjestene en komplett matopplevelse.