I forbindelse med TV-aksjonen arrangerer Røde Kors og Tinemelk vennskapsfrokoster på asylmottak over hele landet.

Tinemelk støtter Røde Kors og årets TV-aksjon «Sammen får vi hjelpen helt frem»

TINE har i over 13 år vært en av Røde Kors sine største bidragsytere. Totalt har vi så langt bidratt med over 45 millioner kroner, i tillegg til ressurser til Røde Kors sitt humanitære arbeid.

Røde Kors hjelper mennesker i hele verden, inkludert i nærmiljøene i Norge. Organisasjonens frivillige er til stede for mennesker som trenger støtte og hjelp. Røde Kors er verdens største humanitære bevegelse, med unik tilgang og tillit i kriseområder.

Kjøper du Tinemelk, støtter du årets TV-aksjon

For å støtte ytterligere opp om Røde Kors sitt arbeid, ønsker Tinemelk å bidra gjennom sitt salg til årets TV-aksjon: «Sammen får vi hjelpen helt frem».

Derfor gir vi 3 øre per liter av vanlig Tinemelk (1L og 1,75L) solgt i oktober 2016 ut av norske dagligvarebutikker, til årets TV-aksjon søndag 23.oktober. Vi håper at summen kommer opp i over 1 million kroner, som for eksempel kan benyttes til at ca. 13 000 mennesker får nødvendig medisinsk utstyr.

Så hver gang du kjøper Tinemelk, er du med på å støtte TV-aksjonen sammen med oss.

Tinemelk og Røde Kors arrangerer vennskapsfrokoster hos asylmottak - meld deg på!

Lørdag 22. oktober (dagen før TV-aksjonen) arrangerer Tinemelk vennskapsfrokoster sammen med Røde Kors, på asylmottak over hele landet.

Dette gjør vi slik at flyktninger kan bli bedre kjent med sitt nye lokalmiljø, og lokale kan bli bedre kjent med nye og ressurssterke mennesker.

Det blir en unik frokostopplevelse, og forhåpentligvis blir det også starten på mange nye og gode vennskap.

Vi stiller med frokost og nysgjerrige mennesker som har veldig lyst til å treffe deg.

Stiller du?

Finn ditt nærmeste asylmottak og meld deg på Vennskapsfrokost