TINE - et sted med rå muligheter for deg som er nyutdannet

Konkurranseregler for Tinemelks #tinemelkevenn

Har du en drøm om å se deg selv på Tinemelk-kartongene i hele landet? Del et melkebilde av deg selv på Instagram med #tinemelkevenn eller last opp bilde på tine.no/tinemelkevenn, så kanskje det er du som blir avbildet på melkekartongene på nyåret 2017.

1. Generell informasjon

Tinemelks #tinemelkevenn vil foregå på Instagram og tine.no/tinemelkevenn fra 28.03.16 til og med 30.04.16. Deltakelse i konkurransen betyr at du automatisk godtar konkurransereglene.

2. Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle over 18 år som sender inn bilde av seg selv, og for alle foreldre eller verger som sender inn bilder av seg selv eller egne barn under 18 år. Deltakelse er gratis. Du kan delta så mange ganger du ønsker.

3. Om konkurransen – slik deltar du!

Del ditt melkebilde på Instagram med #tinemelkevenn eller last opp bildet på tine.no/tinemelkevenn, så kan ditt bilde havne på våre melkekartonger på nyåret. Av personvernhensyn vil innsendte bilder som viser andre enn deg selv eller barn under 18 år som du ikke er forelder eller verge til ikke bli vurdert i konkurransen. 

For at du skal kunne ta del i konkurransen, må du ha en åpen profil på Instagram når bildet/filmen postes og under hele konkurransens varighet.

4. Premier

Innsendte bilder blir benyttet på Tinemelk-kartongene i perioden 2. januar- 19. mars 2017. Det er glidende overganger mellom designene på Tinemelk, slik at bildene kan være trykket på kartongene litt kortere eller litt lenger enn dette tidsrommet.

Vinnerne bestemmes av en jury fra TINE.

Premiene kan ikke omgjøres eller byttes mot penger.

5. Personvern

TINE forbeholder seg retten til å kunne vise alle bildene som er med i konkurransen på melkekartongen, på Instagram, på Facebook og på tine.no/tinemelkevenn.

Ved å delta i konkurransen samtykker du til slik publisering, og gir TINE en vederlagsfri bruksrett til bildet ditt slik at TINE fritt kan bruke bildet i sin markedsføring.

Bildene du publiserer på Instagram blir ikke lagret hos TINE. Hvis vi viser et bilde du ønsker å merke #tinemelkevenn, men ikke ønsker gjengitt på våre sider, kan du sende en e-post til forbruker@tine.no og så vil vi fjerne det.

Husk at opphavsretten til et bilde tilhører fotografen, slik at du kun kan delta med bilder du selv har tatt.

Denne konkurransen er ikke sponset eller sertifisert av Instagram eller Facebook, og blir kun administrert av TINE. Ditt bilde blir ikke delt med tredjeparter.

6. Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

TINE har rett til å beskjære og/eller bearbeide bildene dersom dette er nødvendig for at de skal fungere på melkekartongdesignet.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost: forbruker@tine.no

Post: TINE Kundeservice Privat

Pb. 25

0051 Oslo