Melk inneholder byggesteiner som er viktige for barn og ungdom

Konkurranseregler for Tinemelks #tinemelkeminner

Tinemelk har i generasjoner vært en trofast følgesvenn på frokostbordet. Har du noen gode melkeminner? Del dem med oss på Instagram på #tinemelkeminner eller last opp på tine.no/melkeminner

1. Generell informasjon

Tinemelks #tinemelkeminner vil være tilgjengelig på tine.no/melkeminner fra 28.03.16 til og med 12.06.16. Deltakelse i konkurransen betyr at du automatisk godtar konkurransereglene.

2. Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle over 18 år.

Dersom du ønsker å delta med bilder som viser mennesker kan du av personvernhensyn kan kun delta med bilder av seg selv, eller egne barn under 18 år. Husk at opphavsretten til et bilde tilhører fotografen, slik at du kun kan delta med bilder du selv har tatt.

Deltakelse er gratis. Du kan delta så mange ganger du ønsker.

3. Om konkurransen – slik deltar du!

Del bildet/bildene dine med emneord/hashtag #tinemelkeminner på Instagram eller last bildet opp på på tine.no/melkeminner.

For at du skal kunne ta del i konkurransen, må du ha en åpen Instagramprofil når bildet/filmen postes og under heler konkurransens varighet, altså frem til 12.06.16.

4. Premier

Premiene er levert av De Historiske Hotel & Spisesteder.

Vi trekker 3 vinnere av weekendopphold for 2 personer med overnatting fredag til søndag på valgfritt hotell i De Historiske Hotel & Spisesteder. Premien er inkludert dobbeltrom med frokost og 3-retters middag fredag ved ankomst og lørdag (eks. drikkevarer). Transport til og fra valgfritt hotell er ikke inkludert. 

Vinnerne velges ut av en jury fra TINE. Det kåres en vinner per måned konkurransen pågår.

Premiene kan ikke omgjøres eller byttes mot penger.

5. Personvern

TINE forbeholder seg retten til å kunne gjengi eller vise alle bildene og minnene som er med i konkurransen på Instagram, på Facebook og på tine.no/melkeminner. Ved all slik publisering vil opphavsmann bli kreditert ved navn. Ved å delta i konkurransen samtykker du til slik publisering, og gir TINE en vederlagsfri bruksrett til bildet ditt slik at TINE fritt kan bruke bildet i sin markedsføring. 

Bildene du publiserer på Instagram blir ikke lagret hos TINE. Hvis vi viser et bilde du ønsker å merke #tinemelkeminner, men ikke ønsker gjengitt på våre sider, kan du sende en e-post til forbruker@tine.no og så vil vi fjerne det.

Denne konkurransen er ikke sponset eller sertifisert av Instagram eller Facebook, og blir kun administrert av TINE. Ditt bilde blir ikke delt med tredjeparter.

6. Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:

Tlf:     800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost: forbruker@tine.no

Post:   TINE Kundeservice Privat

         Pb. 25

         0051 Oslo