yoghurt med granateple og bjørnebær

En smakfull 17. mai

Enkle og smakfulle oppskrifter med TINE Yoghurt på 1-2-3. Passer utmerket til frokost, mellommåltid eller dessert.

Yoghurt med blåbær og ripssyltetøy

Du trenger (4 porsjoner):

Slik gjør du: 

  1. Fordel yoghurt i 4 glass
  2. Ta 2 skjeer med ripssyltetøy i bunnen av hvert glass
  3. Hell yoghurt over og topp med blåbær

Tips! Pynt med blomster så ser det ekstra lekkert ut. 

Yoghurt med granateple og bjørnebær

Du trenger (4 porsjoner):

 Slik gjør du:

  1. Fordel yoghurt i 4 skåler
  2. Del opp granateple og ta ut kjernene. Bank på granateplet med en tresleiv eller annet tungt til kjernene detter ut.
  3. Dryss granateple og bjørnebær over skålen med yoghurt. 

Tips! Pynt med mynte for litt ekstra smak og farger. Topp det hele med det norske flagget og kom i 17. mai-stemning med denne yoghurt-varianten til frokosten!

Yoghurt med brownie og jordbær

Du trenger (4 porsjoner):

Slik gjør du:

  1. Vask jordbærene og del de opp i mindre biter
  2. Del opp browniestykkene i mindre terninger
  3. Legg lagvis jordbær, brownie og yoghurt. Pynt med jordbær på toppen så det ser ekstra friskt ut!

Her har du en superenkel og saftig grunnoppskrift på brownies.

Tips: Ser ekstra fristende ut servert i glass så man kan se alle de ulike lagene.

Yoghurt med jordbær og sjokoladebiter

Du trenger (4 porsjoner):

Slik gjør du:

  1. Vask jordbærene og del de opp i mindre biter
  2. Del sjokoladen opp i mindre biter
  3. Hell yoghurt i skålene og topp med jordbær og sjokoladebiter.

Tips: Smaker også godt med TINE Yoghurt Fyldig Naturell eller TINE Yoghurt Naturell!

Yoghurt med jordbærsaus

Du trenger (4 porsjoner):

Slik gjør du:

  1. Hell yoghurt i et en avlang form
  2. Rør inn jordbærsaus eller jordbærsyltetøy
  3. Pynt med vimpel festet i to sugerør for litt ekstra feststemning. 

Tips: Smaker også godt med Piano Bringebærsaus.

Yoghurt med jordbær, blåbær og honning

Du trenger (4 porsjoner):

Slik gjør du:

  1. Vask jordbærene og del de opp i mindre biter
  2. Fordel yoghurt i 4 skåler og rør inn en teskje med honning
  3. Dryss jordbærbitene og og blåbærene over skålen med yoghurt

Tips! Varier med dine favorittbær!

Yoghurt med bringebærsaus og peanøttsmør

Du trenger (4 porsjoner):

Slik gjør du: 

  1. Fordel yoghurt i 4 skåler
  2. Rør i en skje med peanøttsmør
  3. Rør bringebærsausen forsiktig inn en skje

Tips! Topp med jordbær så der det ekstra friskt og godt ut.