Alle TINE Fyldig produktene

TINE Yoghurt Fyldig

Hemmeligheten bak vår nye yoghurt ligger i kombinasjonen av de gode smakene fra TINE Yoghurt og metoden som er inspirert av greske håndverkstradisjoner.

Yoghurten siles gjennom et filter og vi står igjen med en fyldigere yoghurt med alle de gode næringsstoffene fra melken. 

  • De fruktbaserte variantene inneholder 30 prosent mindre sukkerarter per 100 gram enn lignende yoghurter på markedet.
  • TINE Yoghurt Fyldig har lite fett og er proteinrik.
  • Fyldig Naturell er uten tilsatt sukker, laktosefri og fettfri.

Mindre sukker

TINE Yoghurt Fyldig inneholder 30 prosent mindre sukker enn tradisjonell yoghurt. I tillegg har TINE Yoghurt Fyldig lite fett og er proteinrik.

Yoghurten inneholder 30% mindre sukkerarter per 100 gram enn andre frukt- og vaniljeyoghurter på markedet. Den naturelle varianten er ikke tilsatt sukker. Det høye proteininnholdet i TINE Yoghurt Fyldig skyldes at melken filtreres. Dermed brukes 2,5 ganger mer melk for å skape den fløyelsmyke, fyldige konsistensen. Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil bidrar protein til muskelvekst og en normal beinhelse.

Hva betyr 30 % mindre sukker? Og visste du at de fleste bommer på sukkerinnholdet i yoghurt?

Proteinrik

TINE Yoghurt Fyldig er en proteinrik yoghurt. Det høye proteininnholdet i TINE Yoghurt Fyldig skyldes at melken filtreres.

Yoghurten siles gjennom et filter og vi står igjen med en fyldigere yoghurt med alle de gode næringsstoffene fra melken. Det brukes 2,5 ganger mer melk for å skape den fløyelsmyke, fyldige konsistensen.

TINE Yoghurt Fyldig har lite fett og 30 prosent mindre sukkerarter per 100 gram enn lignende yoghurt på markedet. Med denne nye yoghurten bidrar TINE til å trekke kategorien yoghurt i en litt sunnere retning. 

Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil bidrar protein til muskelvekst og en normal beinhelse.

Her kan du lese mer om hvorfor protein er viktig i kostholdet og hvorfor yoghurt egner seg godt rett etter trening.

Mat på Bordet - Frokostinspirasjon

TINE Yoghurt Fyldig presenterer FROKOSTINSPIRASJON i samarbeid med Mat på Bordet. Her finner du 6 spennende frokosttips lagd av Årets Matblogger 2015. Er du glad i nøtter og honning? Eller foretrekker frukt? La deg inspirere! Oppskriftene finner du på www.matpaabordet.no.