Nå er TINE Milkshake tilbake i butikken

TINE Milkshake

Endelig TINE Milkshake tilbake

Etter sterkt ønske fra over 50 000 fans på Facebook er endelig TINE Milkshake tilbake i butikkhyllene.

TINE Milkshake Banan Sjokolade Jordbær

Etter å ha vært borte fra butikkhyllene siden 2008 kjøres i disse dager TINE Milkshake ut til butikker og kiosker over hele landet.

Stort engasjement

TINE fjernet Milkshake fra sortimentet i 2008 i forbindelse med en revurdering av ulike produktlinjer. Men, det var tydelig at produktet var savnet, for i august i fjor startet 17-årige Thomas Facebook-gruppen «Vi som vil ha TINE Milkshake tilbake i butikken» og i løpet av svært kort tid økte antallet i gruppen til 35 000. Det ble også startet 6 andre grupper med samme agenda og antall fans er per i dag over 50 000 fordelt på gruppene som ønsker TINE Milkshake tilbake i butikken. I september begynte guttene bak gruppene å bombardere TINEs Facebookside og kundesenter med ønsker om å få milkshaken tilbake i butikk.

- Det har vært et enormt engasjement blant Milkshake-fansen, som både overrasket oss og gledet oss, sier Martina Ohlsson, merkevaresjef for TINE Milkshake. Etter at TINE slapp nyheten om relanseringen på sin egen Facebook-side på julaften i fjor, har Milkshake-fansen blitt jevnlig oppdatert om prosessen frem til relanseringen nå i mai.

- Det er tydelig at dette produktet er noe veldig mange nordmenn har et nostalgisk forhold til. Det er i år 30 år siden TINE Milkshake først ble lansert, og veldig mange forbinder produktet med Trond Kirkvaags klassiske reklamefilmer fra åttitallet, fortsetter Ohlsson.

Samme gode oppskrift

TINE Milkshake kommer i de tre klassiske smakene – sjokolade, jordbær og banan – og oppskriften er den samme som tidligere. Laget på lettmelk, er TINE Milkshake en herlig kosedrikk som kan nytes av alle. Som tidligere skal Milkshake ristes i 20 sekunder før den drikkes, for å få den riktige, skummende smaken.

Sjekk Milkshake på Facebook  og på instagram for bilder, video og annet moro.

Hjemmelaget milkshake

Ønsker du heller å lage en hjemmelaget milkshake, prøv en av våre favoritter. Her kan du også dele dine beste milkshake oppskrifter med andre.

Shake it up!