RØMME PÅ RØMMEN

dRømmepartner, jakten på nye rømme-retter, er tidenes største rømmekampanje. Reisen kan følges her på bloggen og i sosiale kanaler, og fra juni vil kampanjen rulle ut i butikk og de nye dRømme-rettene få møte det norske folk.

Som det perfekte tilbehøret til både taco, vafler og laks passer TINE rømme som hånd i hanske til en rekke norske favorittretter. Det skal den selvfølgelig få fortsette med. Fredagstacoen skal fortsatt få en dæsj rømme som prikken over i-en, og det samme gjelder søndagsvaffelen i solveggen. Men kanskje finnes det uante muligheter der ute i den store, vide verden. Kanskje finnes det matretter som er som skapt for vår egen rømme?

For å finne ut akkurat det, må rømmen faktisk ut på rømmen. Det må testes nye smakskombinasjoner, det må innhentes lokale innspill og dryss av fremmede krydder. Målet for turen er at rømmen skal ha en rekke nye oppskrifter i kofferten når den kommer hjem. Oppskrifter som skal deles med rømmeelskende nordmenn, og som kanskje kan bli et alternativ til fredagstacoen en gang imellom. Verden er stor, og vi tror så absolutt at det finnes retter der ute som bare venter på en rømmeklatt!

I løpet av 32 dager skal TINEs rømme reise jorden rundt for å jakte på spennende retter den kan introdusere for det norske folk. Med seg på turen får TINEs rømme et skikkelig dream team, to matglade, reisevante og morsomme turkamerater som skal hjelpe til i jakten på nye drømmepartnere. Helle og Erik Valebrokk er genuint opptatt av både reise og mat, og vi har stor tro på at de vil finne gull underveis.

Nå pakker de kofferten full av rømme, og skal den neste måneden rapportere her på bloggen, på Instagram og på Snapchat. Du kan følge dem på jakt etter eksotiske venner til rømma, og samtidig lære mer om mattradisjonene i landene de besøker.

God tur og bon appétit!