Jente visper TINE Kremfløte

TINE Meierismør

TINE Smør er kjernet av fersk fløte, og blir brukt av kokker og matelskere på grunn av sin gode smak og evne til å løfte fram andre smaker.

TINE Meierismør passer meget godt til baking, steking, i sauser, supper og selvsagt på brødskiven. Husk å ta smøret ut av kjøleskapet en stund før bruk. Da blir det mykere og smaker ekstra godt. 

Heve smaken i suppe

Årets Kokk-kandidat Adrian Løvold viser deg hvordan du enkelt hever smaken i supper.

Slik bruner du smør

Årets Kokk-kandidat Adam Schive Bjerck viser deg hvordan du bruner smør.

Slik lager du gratineringssmør

Årets Kokk-kandidat Christian Andre Pettersen viser deg hvordan du lager gratineringssmør.

Slik lager du Hollandaisesaus

Vinner av Årets Kokk 2015 Christopher W. Davidsen viser deg hvordan du lager Hollandaisesaus.

Slik lager du pisket smør

Årets Kokk-kandidat Jan-Erik Hauge viser deg hvordan du lager pisket smør.

Slik lager du skalldyrsmør

Årets Kokk-kandidat Øyvind Bøe Dalelv viser deg hvordan du lager skalldyrsmør.

Slik steker du med smør

Faglig leder for Årets Kokk 2015 Gunnar Hvarnes viser deg hvordan du steker med smør.