Oppskrift på Smørsaus, foto:

TINE Meierismør

TINE Meierismør er kjernet av fersk fløte, og blir brukt av kokker og matelskere på grunn av sin gode smak og evne til å løfte fram andre smaker.

TINE Meierismør passer meget godt til baking, steking, i sauser, supper og selvsagt på brødskiven. Husk å ta smøret ut av kjøleskapet en stund før bruk. Da blir det mykere og smaker ekstra godt. 

Heve smaken i suppe

Sjømatkokken Adrian Løvold viser deg hvordan du enkelt hever smaken i supper.

Slik bruner du smør

Adam Schive Bjerck fra Adams Matkasse viser deg hvordan du bruner smør.

Slik lager du gratineringssmør

Kjøkkensjef Christian Andre Pettersen ved Mondo i Sandnes viser deg hvordan du lager gratineringssmør.

Slik lager du Hollandaisesaus

Sølvvinner i Bocuse d'Or 2017 Christopher W. Davidsen viser deg hvordan du lager Hollandaisesaus.

Slik lager du pisket smør

Landslagskokken Jan-Erik Hauge viser deg hvordan du lager pisket smør.

Slik lager du skalldyrsmør

Sous chef Øyvind Bøe Dalelv ved Statholdergaarden i Oslo viser deg hvordan du lager skalldyrsmør.

Slik steker du med smør

Gunnar Hvarnes, tidligere kaptein på det norske kokkelandslaget og bronsevinner i Bocuse d'Or, viser deg hvordan du steker med smør.