Oppskrift på Rype i fløtesaus med russiske erter

TINE Lett Crème Fraîche 10 %

TINE Crème Fraîche Lett 10 % kan kokes, har myk og fyldig konsistens og en frisk, syrlig smak. Crème Fraîche kan erstatte rømme i bakverk dersom dette er ønskelig. Crème fraîche kan også fryses, men endrer konsistens etter tining, og er da best egnet til bruk i for eksempel kaker, brøddeiger, vafler osv.

TINE Crème Fraîche hever smaken i varme retter som for eksempel supper, sauser og gryteretter. Den er kremet, rund og ypperlig til koking.

Nyhet! TINE Crème Fraîche 10 %

Crème Fraîche er standard smakssikring på alle gryter og varmretter. Den frisker opp både smaken og familien. PS: Crème Fraîche skiller seg ikke ved oppvarming. TINE Crème Fraîche - Snarveien til bedre smak på gryte- og varmretter.

MatSans® – oppskrifter etter DIN smak

På oppskriftsleting? Hvorfor bruke tid på å lete etter oppskrifter du liker – når akkurat de middagsoppskriftene kan finne deg? Enten du er på jobb, på bussen hjem, på kjøkkenet eller i butikken er Norges råeste oppskriftstjeneste, MatSans®, klar til å servere deg dagens middag eller din helt unike ukemeny basert på det den vet du liker!

Hvis du bruker to klikk på å registrere deg eller logge inn via Facebook nå, kan din hemmelige venn MatSans® lære deg å kjenne og snart komme med gode oppskrifter på middagsretter den tror du vil like – og styre unna ingredienser den vet du ikke ønsker!

Følg oss på Facebook