Matlaging på kjøkkenet

Cottage Cheese - godt og magert

Med nye spennende cottage cheese-smaker kan du piffe opp sommerens retter - med god samvittighet!

Spennende nye smaker setter spiss på hytteosten

Spennende nye smaker setter spiss på hytteosten

TINE Cottage Cheese gir en god metthetfølelse. Den er naturlig rik på proteiner og har et fettinnhold på 4,3 % på original og 2% på de magre variantene. Cottage cheese er anvendelig og sunt, og gir enkelt maten det lille ekstra. Det smaker godt naturell, som tilbehør eller pålegg, til baking, i salater eller i desserter. Alle variantene er merket med nøkkelhull.

Ny Cottage Cheese-smak

Med cottage cheese er det lett å bli mett på en litt sunnere måte.  TINE Cottage Cheese utvider familien med en spennende smak: Eple og pære tilsatt ekte vanilje. Denne varianten kan du godt spise rett fra boksen, eller tilsett litt honning og hakkede nøtter. Prøv den også som dessert, i salat eller som pålegg.

Cottage Cheese har fått nytt utseende

Hele Cottage Cheese-serien har fått nytt design, og originalvarianten finnes nå i to størrelser: 420 grams og 250 grams beger. Den magre naturellvarianten har blitt større. Smaksvariantene Chakalaka og Eple/pære/vanilje kommer i 250 grams beger.

Alle våre nye oppskrifter med cottage cheese finner du på våre oppskriftsider, og i vårt oppskriftshefte - "Mett på en litt sunnere måte".