Oppskrifter på pavlova

Konkurranseregler - Norges beste Pavlova!

Vi kårer Norges beste Pavlova på Instagram.

Konkurransen varer fra 8. mai – 17. mai og vil være tilgjengelig på www.tine.no/tinebaker. Konkurransen går ut på å bake Norges beste Pavlova og dele den på Instagram. Deltakelse er gratis, konkurransen er åpen for alle og du kan delta så mange ganger du vil.

Slik deltar du:

1. Bak din beste Pavlova

2. Post bilde av den på Instagram

3. Skriv noen linjer om hva du har toppet den med

4. Tag bildet med #tinebaker 

En forutsetning for å være med i konkurransen er at oppskriften må inneholde ett eller flere av følgende TINE-produkter: TINE Kremfløte eller Piano Vaniljekrem. Vi får ikke vurdert bidrag som ligger på en lukket profil.

Vinnerne kåres av en jury fra TINE, hvor både ingredienser, valg av topping og hvordan kaken ser ut blir avgjørende. Vinnerne kontaktes på Instagram den 19. mai. Hovedpremien er en KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin. I tillegg deler vi ut gavekort på 500 kr til tre heldige kakebakere.

Ved å delta i konkurransen gjennom å laste opp bilder av Pavlova på #tinebaker samtykker du til disse konkurransereglene og til at ditt bidrag kan bli publisert på konkurransesiden www.tine.no/tinebaker og TINEs instagramkonto @tine_sa og MatSans instagramkonto @tine_matsans.

Bidragene vil ikke bli brukt i andre sammenhenger med mindre det på forhånd er inngått spesifikk avtale om dette.

 

 Lykke til!