Oppskrifter på pavlova

Konkurranseregler for TINEs - Norges beste kake!

Vi kårer Norges beste kake på Instagram.

Konkurransen varer fra 17. februar – 26. april og vil være tilgjengelig på www.tine.no/tinebaker. Konkurransen går ut på å bake Norges beste kake og dele den på Instagram. Deltakelse er gratis, konkurransen er åpen for alle og du kan delta så mange ganger du vil.

Du må gjøre følgende for å delta:

1. Bak din favorittkake

2. Post bilde av den på Instagram

3. Skriv navnet på kaken og oppskriften

4. Tag bildet med #tine og #tinebaker

 

En forutsetning for å være med i konkurransen er at oppskriften må inneholde ett eller flere av følgende TINE produkter: TINE Meierismør, TINE Kremfløte, TINE Cottage Cheese, Kesam® eller TINE Kremost. Oppskrifter som ikke er i samsvar med dette vil dessverre ikke bli vurdert i konkurransen. Vi får heller ikke vurdert bidrag som ligger på en lukket profil.

Vinnerne kåres ukentlig og kontaktes gjennom Instagram. Totalt trekker vi 9 vinnere som får en premie hver. Premien er et gavekort til en verdi av 500 kroner på Tilbords (tilbords.no). Alle de 9 vinnerne går videre til finalen den 26. april hvor vi kårer en hovedvinner som blir utropt til «Norges beste kake». Hovedvinneren får et bakekurs med mesterkonditor Bernhard Azinger for to personer. Vinnerkaken (med forbehold om nødvendige justeringer i oppskriften) vil dessuten bli bakt av Goman og solgt i Coop Mega butikker og Coops nettbutikk minkake.no i en begrenset periode (all fortjeneste fra salget av vinnerkaken vil tilfalle Goman og Coop).

Ved å delta i konkurransen gjennom å laste opp bilder av kaker med #tine og #tinebaker samtykker du til disse konkurransereglene og til at ditt bidrag kan bli publisert på konkurransesiden www.tine.no/tinebaker og TINEs instagramkonto @tine_sa.

Bidragene vil ikke bli brukt i andre sammenhenger med mindre det på forhånd er inngått spesifikk avtale om dette.

Juryen består av:

Bernhard Azinger,

Baker og konditor i TINE og OL-gullvinner i konditorkunst

 

Liv-Anette Valaker Røren,

Konditor og daglig leder i Goman og Valaker Bakeri og Konditori

 

Alexander Nilsen,

Matfaglig ansvarlig i TINE

 

 Lykke til!