Jente visper TINE Kremfløte

TINE Matlagingsprodukter

Matlagingsproduktene fra TINE er snarveien til suksess på kjøkkenet, og de hjelper deg å heve smaken.

Veien til hjertet går gjennom magen, sier man. Å lage god mat er med andre ord et uttrykk for kjærlighet. Enten du lager maten til noen du er glad i, til deg selv eller bare elsker matlaging. 

Det er mye kjærlighet i god mat!

Oppskrifter på pavlova

Oppskrifter på pavlova

Luftig, lett og sprø marengs som smelter i munnen. Her finner du oppskrifter på mini- og porsjonspavlova, pavlova i flere lag med masse godt fyll, og pavlova i langpanne. En suksess i hvert et selskap. Kakebordets midtpunkt om det er 17. mai, konfirmasjon eller sommerfest.

MatSans® – oppskrifter etter DIN smak

På oppskriftsleting? Hvorfor bruke tid på å lete etter oppskrifter du liker – når akkurat de middagsoppskriftene kan finne deg? Enten du er på jobb, på bussen hjem, på kjøkkenet eller i butikken er Norges råeste oppskriftstjeneste, MatSans®, klar til å servere deg dagens middag eller din helt unike ukemeny basert på det den vet du liker!

Hvis du bruker to klikk på å registrere deg eller logge inn via Facebook nå, kan din hemmelige venn MatSans® lære deg å kjenne og snart komme med gode oppskrifter på middagsretter den tror du vil like – og styre unna ingredienser den vet du ikke ønsker!

Følg oss på Facebook