IsTe sommerpauser smal

TINE isTe gir deg bedre pauser

TINE isTe gir deg bedre pauser. Derfor vil vi gjøre noe med kjedelige reklamepauser før og inni filmer. Men vi trenger din hjelp!

Har du en filmsnutt som vi kan fylle reklamepauser med? Da vil vi gjerne se den! Last den opp på denne siden, så kanskje din film blir den neste vi viser som reklame på kino, YouTube, eller andre digitale videoplattformer. Du får navnet ditt på filmen, og har du en YouTube-kanal, nettside eller lignende du ønsker å få mer trafikk til, lenker vi dit også. Du får vist fram deg selv og eventuelt kanalen din, og folket får bedre reklamepauser!

Du velger selv hva du vil vise. Katten din som gjør noe morsomt? Et heftig triks på skateboard? En ny dans? Låta til bandet ditt? En animasjon? Et trylletriks? Et dikt? Vi er på jakt etter de mest underholdende filmene, uavhengig av sjanger.

Velger vi din film, kan den bli vist mange tusen ganger! Vi vil drive trafikk til din kanal og bidra til å gjøre deg kjent. De beste bidragene vil bli vist på kino.

Krav til innholdet

Du kan kun sende inn innhold du har laget selv, eller hvor alle som har vært med eller vises i filmen er enige om å delta. Om du er under 18 år, må du ha godkjenning fra foreldre/foresatte. Alle bidrag må være i samsvar med konkurransevilkårene.