IsTe sommerpauser smal

Se opp, Lionel Messi!

Gi hvem som helst en ball og de vil kunne trikse med den. Men å holde den i luften i 30 sekunder, samtidig som du står på hendene, slår hjul og vipper ballen fra foten oppå hodet, det klarer ikke hvem som helst!

 –  For oss er dette god synlighet og en sjanse til å løfte frem sporten. Vi håper at mange ser dette og at vi kan inspirere flere til å begynne med fotballtriksing, sier Erlend Fagerli.

 Brødrene Erlend (19) og Brynjar Fagerli (22) var på kino for å se filmen Et helt halvt år, da det dukket opp en reklame for Tine isTe. Da filmen var ferdig reiste de hjem og lastet opp sitt bidrag på isTe.no

I videoen ser du gutta gjøre noen av sine råeste triks i et sensommervakkert, Trondheim. Hvis du synes dette er kult anbefaler vi at du sjekker ut gutta på Instagram og på YouTube

Verdensmester i fotballtriksing

Brødrene fra Orkdal har oppnådd internasjonal oppmerksomhet for sine ballkunster. I 2015 tok Erlend sølv i verdensmesterskapet i fotballtriksing, mens Brynjar tok en respektabel sjetteplass i Europamesterskapet samme året. De har også opptrådt i blant annet Norske Talenter og har blitt omtalt i VG og Aftenposten.

Sammen driver de den svært underholdende instagram-kanalen Fagerlibrothers og håper at de en dag skal kunne leve av sporten.

–  Det er fremdeles lite penger i å vinne konkurranser, men vi håper at dette forbedrer seg. Vi gjør også opptredener og show, men har satset mest på konkurranser til nå. Jeg kvalifiserte meg nylig til F3WT 2016 der jeg skal reise til Calgary, Shanghai og Melbourne i høst og vinter, forklarer Erlend Fagerli.

Bli med du også

TINE isTe ønsker å løfte frem unge som kan gjøre reklamepausene bedre. Det kan være med sang, dans, film, stunts, kunst, eller hva som helst som vises på film. Alle som har en filmsnutt de vil vise frem kan melde seg, og noen utvalgte vil få gjør reklamepauser bedre på kino, YouTube og andre digitale kaler. Send inn ditt bidrag her.