IsKaffe Zero - uten tilsatt sukker

Nå lanserer vi en ny variant av TINE IsKaffe Zero, - iskaffen helt uten tilsatt sukker. IsKaffe Zero er søtet med søtstoff.

TINE IsKaffe Zero er en helt ny type iskaffe latte, uten tilsatt sukker og med en litt sterkere og renere kaffesmak.

TINE IsKaffe Zero er en helt ny type iskaffe latte, uten tilsatt sukker og med en litt sterkere og renere kaffesmak.

Etter suksessen med IsKaffe søtet med steviolglykosid, har vi nå lansert en ny variant kalt TINE IsKaffe Latte Zero, helt uten tilsatt sukker. Den er søtet med søtstoffet Acesulfam K.

Sukkerfri iskaffe

Mange som drikker IsKaffe i dag, ønsker seg en sukkerfri variant, og vi ser at nordmenn i større grad velger sukkerfritt der det er mulig. Med TINE IsKaffe Latte Zero håper vi at flere kan unne seg en liten ekstra oppkvikker i hverdagen. I tillegg finnes Iskaffe Barista som er helt uten tilsatt sukker eller søtstoff. Både Iskaffe Zero og Barista har et naturlig innhold av sukker fra melken.

Ny type iskaffe latte

TINE IsKaffe Zero er laget på kaffe fra Brasil og lettmelk fra TINE. Dette er en helt ny type iskaffe latte, med en litt sterkere og renere kaffesmak.

TINE IsKaffe består nå av flere ulike varianter; Cappuccino, Latte, Mocca, Brasil, og Barista. TINE IsKaffe Zero blir å finne i dagligvarebutikker og kiosker over hele landet.

Følg TINE IsKaffe på facebook.com/IsKaffe