Nyhet! Fyldig vaniljesaus med ekte vanilje

Piano Fyldig Vaniljesaus - endelig er den her

Nå har Pianoserien fått en helt ny vaniljesaus med ekte vanilje og vaniljefrø. Sausen kan piskes til luftig krem!

Pisk Piano Fyldig Vaniljesaus til en luftig og stiv krem!

For å få et vellykket resultat må vaniljesausen være ordentlig kald før pisking.

Slik gjør du:

  1. Sett vaniljesausen i kjøleskapet dagen før
  2. Pisk sausen stiv med en kjøkkenmaskin eller håndmikser
  3. Nyt!

Dette er Piano Fyldig Vaniljesaus

  • fyldigere enn den vante vaniljesausen.
  • passer veldig godt som tilbehør til kaker og til frukt og bær som serveres på en flat tallerken.
  • kan piskes til luftig krem (vaniljesausen må være kjøleskapskald og bruk en elektrisk mikser).
  • er laget av ekte vanilje. Smaken er derfor litt mer "voksen" enn den originale.

 

Bruk Piano Fyldig Vaniljesaus til

  • kaker
  • eplekake og brownies
  • bær og frukt
  • sjokoladepudding og gelé selvsagt!