Isbase fra Piano

NYHET - Lag din egen drømmeis med Piano Isbase

Pisk, bland inn det beste du vet, og frys.

HVA ER PIANO LAG DIN EGEN IS?

Nyheten Piano Lag din egen is er en isbase laget av fløte. Isbasen er helt ferdig blandet og gjør det lett å lage drømmeisen på 1-2-3!

Tilsett det beste du vet i isbasen og vips så har du en deilig hjemmelaget is! Prøv å blande inn biter av sjokolade eller kjeks, syltetøy eller annet. Isbasen kommer i to smaker, vanilje og sjokolade.

For at den ferdige isen skal bli luftig og fin, anbefaler vi at isbasen står i kjøleskapet før den piskes opp. Da blir 0,5 l isbase til circa 1 liter ferdig is!

 

Isen kan stå i fryseren i opptil 14 dager!

SLIK GJØR DU

  1. Hell den kjøleskapskalde isbasen over i en bolle på minimum 2 liter og pisk den luftig med en miksmaster eller håndmikser i 3 minutter.
  2. Bland forsiktig inn sjokolade, kjeks, syltetøy eller lignende (ca. 2 dl / 200 g) med en skje.
  3. Frys i minimum 5 timer.

TIPS! Buk gjerne ismaskin, men da må ingrediensene blandes inn etter at isen er frosset.

EASY PEASY SANDWICH-IS

Du trenger

  1. Lag ulike isvarianter og frys i minimum 5 timer.
  2. Ta isen ut av fryseren og la den mykne litt.
  3. Lag en iskule og legg denne på en kjeks. Legg en kjeks på toppen og klem de to kjeksene forsiktig sammen. Rull gjerne sandwichen i isstrøssel.

TIPS! Sandwich-isen kan oppbevares i fryseren i flere dager. Kjeksen blir da litt mykere, men like god.

UPSIDE-DOWN ISKAKE

Du trenger

 

  1. Pisk kjøleskapskald sjokoladeisbase i 3 minutter til den blir luftig.
  2. Knus kjeksen i pakken i små biter og bland 3/4 inn med en skje.
  3. Frys i en bolle i minimum 5 timer.
  4. Dypp 2/3 av isbollen ned i lunkent vann i noen sekunder og skjær rundt kanten til isen løsner. Vend isen på et fat.
  5. Toppes med resten av den knuste kjeksen og sjokoladesaus.

SØTT & SALT HJEMMELAGET VANILJEIS

Du trenger

  1. Pisk kjøleskapskald vaniljeisbase i 3 minutter til den blir luftig.
  2. Hakk sjokoladen i små biter. Rør forsiktig inn sjokolade, peanøtter og karamellsaus med en skje.
  3. Frys i minimum 5 timer.

FRISK & FREIDIG HJEMMELAGET IS MED BÆR

Du trenger

  1. Pisk iskald vaniljeisbase i 3 minutter til den blir luftig. 
  2. Rør bær og melis sammen og bland dette forsiktig inn i isbasen med en skje. Da får du en fin marmorert effekt.
  3. Frys i minimum 5 timer.

TIPS! Syltetøy kan brukes i stedet for friske eller frosne bær med melis. Pynt gjerne med friske bær på isen ved servering.

Høstens kaker og desserter med Piano Fyldig Vaniljesaus

Lag enkle og raske kaker og desserter som du kan nyte selv eller servere om naboen tar turen innom i høst

Flere oppskrifter