Jordbær, bringebær og blåbær på fat med Piano Vaniljesaus

Vaniljesaus fra Piano - en klassiker

Piano Vaniljesaus er blitt et ikon for Pianoserien. Produktet ble lansert i 1971 i den karakteristiske trekantede pakningen, som et av de første dessertproduktene fra De norske Meierier. Siden den gang har produktet hatt en fast plass på ethvert dessertbord.

Slik så vaniljesausen ut i 1971 - noen som husker den?

Slik så vaniljesausen ut i 1971 - noen som husker den?

Piano har hatt flere forskjellige uttrykk de siste årene. Men resepten er den originale fra 1971.

Piano har hatt flere forskjellige uttrykk de siste årene. Men resepten er den originale fra 1971.

Unik status blant folket

Oppskriften på Piano Vaniljesaus er den samme i dag som for over 40 år siden, og smaken er svært godt likt. Tester viser at Piano Vaniljesaus har en unik status blant folket. Ingen over - ingen ved siden.

Samme gode smak siden 1971

Piano Vaniljesaus sin karakteristiske smak kommer av at den inneholder vaniljesukker. Den gangen produktet ble utviklet var det etylvanilin (=vaniljesukker) som var den "vanlige" vaniljen i Norge. Ekte vanilje var vanskelig å få tak i og høyt priset.

Piano Vaniljesaus passer til "alt"

Vaniljesaus er selvsagt tilbehør til sjokoladepudding, og like viktig til gelé, som elskes av barn i alle aldre.

Frukt og bær - vaniljesaus er prikken over i `en

Vaniljesausen hører også naturlig med til alle frukt- og bærdesserter. Hva er vel bedre enn friske jordbær, blåbær eller rips med vaniljesaus? Andre bruksområder er til eplekaker, paier og kaker.

Vaffelrøre og bolledeig blir bedre

Vaniljesaus kan tilsettes både vaffelrøra og bolledeigen og gir en god, søt smak. Du kan også lage hjemmelaget vaniljeis med vaniljesaus.

Oppskrifter med Piano Vaniljesaus

La deg inspirere av noen avvåre oppskrifter.

 

 

 

Piano Vaniljesaus passer perfekt til sommerens bær

Sommeren er en tid hvor vi tilbringer mye av dagen sammen med familie og venner, gjerne utendørs. Sommersesongen har mye deilig å by på av fersk frukt og bær. Bruk sesongens råvarer, og servér med Piano Vaniljesaus!