Piano Halloween Puddingspøkelse og geléedderkopp

Grøssende gelé og pudding til Halloween

Med Piano geléer og puddinger lager du skumle, skjelvende og gøyale desserter til Halloween. Enkelt, raskt og klar til og serveres med en gang.

Det er nesten bare fantasien som setter begrensninger for hva du kan lage av skumle kreasjoner med geléer og puddinger til Halloween.

Piano Halloween Puddingspøkelse

Sjokoladepuddingsspøkelse

  1. Del sjokoladepuddingen på langs slik at du bruker kun halvparten av høyden.
  2. Skjær langs kanten med en kniv for å få spøkelsesformen som vist på bildet. Du bestemmer selv om du vil ha to store spøkelser eller flere små. 
  3. Et tips er å tegne opp et spøkelse på et bakepapir/vanlig papir først, klipp ut spøkelset og legg dette som et mønster oppå sjokoladepuddingen. Skjær langs kanten.
  4. Husk at når du skal skjære langs kanten, så er det lurt at kanten skrår litt utover (dvs. at kanten er smalere å toppen enn på bunnen). Da blir figuren mest stabil. 
  5. Lag en liten fordypning til begge øynene og til munnen på spøkelset med en t-skje (dybde ca. 0,5 cm. ) og hell vaniljesausen forsiktig oppi hullene for å få frem øyne og munn. 
  6. Det blir også fint med vaniljesaus som flyter rundt på fatet rundt spøkelset. Vaniljesausen skaper en fin kontrast til den mørke sjokoladepuddingen. 
  7. Server spøkelset på et fat som gjerne kan ha en mørk farge.

Piano Halloween Geléedderkopp

Edderkoppgelé

  1. Bruk Piano Bringebærgelé eller Jordbærgelé og skjær ut to rundinger: en liten til hodet og en større til kroppen.
  2. Skjær forsiktig av litt av hjørnene slik at kanten rundes litt av.
  3. Bruk 8 vaniljestenger og fest dem til geleen slik at de ser ut som bein.
  4. Hell litt vaniljesaus rundt edderkoppen på fatet.
  5. Server på et flatt fat.

Pass på at små barn ikke bli servert mat med deler som ikke er spiselige.

Dødsgod cocktail av Piano Gelé til Halloween

Dødscoctail

  1. Hell blodrød gelé over i en kjele fra kartongen og smelt den mens du hele tiden rører i kjelen.
  2. Når den er smeltet, helles denne over i glass eller skåler og samtidig legger du i godteri underveis (og helst noe skummelt sådan). Sett gjerne et sugerør i glasset.
  3. Avkjøl
  4. Serveres med vaniljesaus til.

Gelé til overs?

Du kan finhakke gelé i små biter og helle det i glass eller i fat/bolle.

  1. Bruk gjerne flere farger for en spennende effekt.
  2. Pynt med frukt eller godteri.

Flere skumle tips til Halloweendessert

Ønsker du et helt hvitt spøkelse, så kan du enkelt lage dette ved å bruke Piano pudding med mandelsmak. Følg fremgangsmåten som på Sjokoladepuddingspøkelset over. Uhuh!

Piano Bringebærsaus er blodrød samtidig og den smaker veldig godt. Hell den over vaniljeis, pudding med mandelsmak eller server den til sjokoladekake for en skummel effekt.

Er du en pudding eller helt gelé? Halloween

Lag grøssende geléedderkopper og skjelvende spøkelsespuddinger til Halloween.