Oppskrift på Reuben ostesmørbrød med Norvegia

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Reuben Ostesmørbrød

Reuben er et ostesmørbrød innført og laget av tyske immigranter i Amerika. Her brukes det pastrami (saltet, røkt og krydret oksekjøtt) og sauerkraut sammen på rugbrød, med en topping av smeltet ost. Høres rart ut, smaker fantastisk!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Rist brødskivene kun på den ene siden ved hjelp av grillelementet i ovnen. Skru av grillelementet og varm opp ovnen til 180 °C.

  2. Smør de uristede sidene med Thousand Island dressing og ha på pastrami og sauerkraut på den ene skiva, og osten på den andre.

  3. Legg begge skivene hver for seg på en stekeplate, og sett dem inn i ovnen i noen minutter slik at osten smelter og pastramien og sauerkrauten blir gjennomvarmet.

  4. Ta ut skivene og vipp den med osten oppå den andre. Press godt sammen og del i to med en brødkniv. Server med store sylteagurker (og gjerne en mørk øl til)