Oppskrift på Rachel Sandwich med coleslaw, pastrami og ost, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Rachel Sandwich

Rachel Sandwich ble oppfunnet på amerikanske dinere. I Rachel bruker vi Norvegia®, coleslaw og røkt skinke.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: For en rundere smak, smak til med litt rømme eller crème fraîche i coleslawen.

Slik gjør du

Coleslaw

  1. Kutt hodekål og løk i fine strimler. Kutt vårløken litt grovere. Riv gulrøttene grovt på et rivjern. Press saften av sitronen.

  2. Rør kål, løk, vårløk, gulrøtter, salt, pepper, fennikel, karve, majones og sitronsaft godt sammen og la blandingen sette seg i kjøleskapet i minst en halv time.

  3. Så snart du er ferdig med coleslawen, setter du ovnen på 180 °C og skrur på grillelementet.

  4. Sett brødskivene inn i ovnen (ca 10 cm under grillen) og rist dem kun på den ene siden. Ta skivene ut og legg de ikke-ristede flatene opp mot deg. Den ene siden dekker du med røkt skinkepålegg, den andre dekker du med osten.

  5. Skru så av grillelementet i ovnen, putt begge skivene på en stekeplate, og sett dem i ovnen i noen minutter, slik at osten smelter og pastramien blir gjennomvarmet.

  6. Ta ut skivene. Ha et godt lag coleslaw oppå kjøttet og vipp skiva med ost oppå. Press godt sammen og del i fire med en brødkniv. Fest alle skivene sammen med en lang trepinne (f. eks en spisepinne eller en strikkepinne) Server med sylteagurk.