Oppskrift på Gypsy toast sandwich

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Gypsy toast

Dette ostesmørbrødet er en variant av arme riddere, bare med litt mer mat i. Egner seg for sultne frokostgjester eller en lett og smakfull lunsj.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: For ekstra god smak, ha litt grovhakket bladpersille i sandwichen.

Slik gjør du

  1. Pisk sammen egg og melk og hell blandingen over i en lav bolle.

  2. Lag en sandwich av loffskivene. Ha på smør, noen skiver god kokt skinke, et par skiver Norvegia® og press skivene sammen til en dobbeldekker.

  3. Dypp så hele smørbrødet i eggeblandingen og vend. Se til at hele blingsen er dekket av egg og la det renne godt av.

  4. Stek hele sandwichen i en medium varm stekepanne og stek forsiktig og langsomt på begge sider. Du vil at osten i midten får tid til å smelte ordentlig, derfor burde du bruke minst 5 minutter til stekinga. Del i to og server, gjerne med en liten salat til.