Oppskrift på piknik-sandwich

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Piknik-sandwich

Smakfullt og enkel sandwich som er lett å ha med seg som niste på piknik eller andre utflukter hvor du har tilgang på grill.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Pakk inn cherrytomater i aluminiumsfolie, gjerne med litt olivenolje, salt og pepper. Stek på grillen i ca. 5 minutter og server til sandwichen. 

Slik gjør du

  1. Skjær to skiver brød og smør alle sidene med meierismør. Dette er viktig for å gi utsiden av brødet en fin farge under grillingen. Ha på noen skiver tomat, noen ringer rødløk og fyll på med Norvegia® i skiver. Klem skivene sammen og pakk dem inn i aluminiumsfolie.

  2. Du kan godt sette de innpakkede smørbrødene et kaldt sted, gjerne en kjølebag, og ta dem ut senere etter behov. (Perfekt etter et bad på stranda!)

  3. Når du er sulten, legg pakken på en medium varm grill i cirka 6 minutter på hver side. Pakk opp og tjuvtitt innimellom, den er ferdig når utsiden av brødet er gyllenbrun og sprø. Fjern folien, del sandwichen i to på diagonalen og server med potetgull og noe grønt. Kos deg!