Norvegia® Fyldig

Norvegia® er en klassiker i norske kjøleskap, og Norges mest spiste ost. Alle har et forhold til den milde gode smaken av Norvegia®, og for de aller fleste av oss er dette et godt forhold som varer hele livet. Norvegia® Fyldig har en mykere konsistens og en fyldigere smak og er derfor blitt en favoritt på både knekkebrød og brødskiver, og også på toppen av et deilig ostesmørbrød.

Norvegia® Fyldig er lagret i ca 3 mnd før den finner veien til ditt kjøleskap. Smaken er fyldig og litt fløteaktig, og med en litt mykere konsistens enn originalen. Norvegia® Fyldig har blitt et kjært medlem av Norvegia® siden lanseringen i 2011. Norvegia® Fyldig passer utmerket på en deilig club sandwich, og er også blitt en favoritt på lørdags-pizzaen. Norvegia® har en smidig konsistens og gode smelteegenskaper, og er en smakshever som gir det lille ekstra i både kalde og varme retter.

Norvegia® er naturlig fri for laktose

  • Visste du at Norvegia® er naturlig fri for laktose? 
  • Og at Norvegia® har vært naturlig laktosefri i over 100 år

8 av 10 gjettet feil! Se filmen - hvilke av matvarene er laktosefrie?

Vinner av Norvegia® sin påskekonkurranse

Vi gratulerer Lisa fra Haugesund som vinner av Norvegia® sin påskekonkurranse. Med blant annet disse bildene sjarmerte hun hele juryen og får ett års forbruk av Norvegia®.

Oppskrifter og osteinspirasjon

Ostesmørbrød, ostefat og andre oppskrifter på fristelser med Norvegia® finner du her

Historien til Norvegia®

Smaken har satt en standard for hvordan vi nordmenn syns en gulost skal smake.