Oppskrift på Miniburgere med Norvegia

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Miniburgere med Norvegia

Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du har laget hamburgerne på forhånd, kan du legge dem i en langpanne med litt revet Norvegia på og varme dem noen minutter, slik at osten smelter.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Bland karbonadedeig, griljermel, potetmel, egg, finhakket løk, sennep, salt og pepper i en food processor, og kjør til alt er godt blandet.

  3. Form farsen til små burgere og stek dem på begge sider i litt smør i en stekepanne på middels varme, til de er gjennomstekte.

    Burgerne kan gjøres klare dagen før servering. Avkjøl dem og oppbevar dem kjølig til neste dag.

  4. Rett før servering legger du burgerne i en langpanne. Legg litt revet ost på hver og stek dem i ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter.

    Server osteburgerne i små burgerbrød med litt salat under.