Nå Middagsbaser

Nå® Klassisk Fiskegryte

Nå® Klassisk Fiskegryte er en smaksrik middagsbase fra TINE som bidrar til en fyldig og god fiskesmak. Den er laget på fløte og inneholder blant annet gulrot, potet, sellerirot og purre. Tilsett gjerne både hvit og rød fisk og server med poteter. Nå® Klassisk Fiskegryte gjør det enkelt for foreldre å servere barna en god fiskemiddag.

Nå® har tre smaksrike middagsbaser med grønnsaker. Det ulike basene er: Thai Red Curry og Klassisk Fiskegryte og sesongvarianten Høstgryte. Middagsbasene gjør det enkelt å lage en fristende og næringsrik hverdagsmiddag for hele familien.

Nå® Middagsbaser

Nå® Middagsbaser er smaksrike middagsbaser som inneholder grønnsaker. De gjør det enkelt å lage fristende og næringsrik hverdagsmiddag til hele familien.

Du kan velge mellom tre ulike varianter: 

NÅ® Thai Red Curry

NÅ® Klassisk Fiskegryte

NÅ® Høstgryte (sesongvariant)

Nå®....er det snart middag!

NÅ® Høstgryte (sesong)

Nå® Høstgryte er en fyldig og smaksrik middagsbase som passer perfekt til kjøttdeig eller viltskarv.

Den inneholder gode råvarer som selleri, gulrot, persillerot, steinsopp og einebær samt Crème Fraîche som gir en syrlig og rund smak.Server gjerne med potetmos, rosenkål og tyttebærsyltetøy.

Fremgangsmåte:

1) Stek kjøttdeig

2) Hell over middagsbasen

3) Server med poteter

NÅ® Klassisk Fiskegryte

NÅ® Klassisk fiskegryte er en smaksrik middagsbase som bidrar til en fyldig og god fiskesmak.

Den er laget på kremfløte og inneholder blant annet gulrot, potet, sellerirot og purre. Tilsett gjerne både hvit og rød fisk og server med poteter. NÅ® Klassisk fiskegryte gjør det enkelt for foreldre å servere barna en god fiskemiddag. Viktig for den gode samvittigheten.


Fremgangsmåte:

1) Varm opp middagsbasen

2) Tilsett fisk i biter

3) La trekke i 5 min. Kok poteter underveis og server!

NÅ® Thai Red Curry

NÅ® Thai Red Curry er en smaksrik middagsbase med gode eksotiske råvarer.

Basen inneholder spennende ingredienser som kokosmelk, limeblader, sitrongress, ingefær, chili og vannkastanjer. Helmelk runder av den fyrrige currypasten. Smaken er litt spicy, men likevel tilpasset hele familien - også de aller minste. Tilsett kylling og server med ris.


Fremgangsmåte:

1) Stek kylling i biter

2) Hell middagsbasen over

3) Småkok i 3-5 min. Kok ris underveis - og server!

Tid for pai

Det er forbløffende enkelt å lage pai, enten med NÅ® Paibunn eller du baker din egen paideig. Fyll den med det du selv ønsker og etter en snau halvtime i stekeovnen er den klar til å spises. Nydelig!

Så lett lager du pai

Vil ha pizza NÅ®

Pizzakos på få minutter med Nå ferske ferdigbunner. Fyllet bestemmer du selv.

Få tips til hjemmelaget og fristende pizza i en fei