Nå Middagsbaser

Nå® Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt

Nå® Pizzabunn er fersk, ferdig kjevlet ut og rullet sammen på bakepapir. Bunnen er klar til bruk og trenger bare rulles ut, legges på stekebrettet og fylles med det du måtte ønske. Nå® Pizzabunn kommer i tre varianter; en pizza for enhver smak.

Nå® Familiepizzabunn Fullkorn og Spelt er hverdagspizzaen framfor noen. Med 17% fullkorn og 37% speltmel er bunnen et bedre alternativ. Smaken er like god som før og du bestemmer selv hva du ønsker å legge på toppen. Fyller du pizzaen med f.eks. kjøttsaus, grønnsaker og TINE Revet Ost har du et smakfullt måltid for hele familien. Den ferdigfylte pizzaen stekes på midterste rille i forvarmet stekeovn ved 250 grader C i 10 - 15 minutter.

Nå® Middagsbaser

Nå® Middagsbaser er smaksrike middagsbaser som inneholder grønnsaker. De gjør det enkelt å lage fristende og næringsrik hverdagsmiddag til hele familien.

Du kan velge mellom tre ulike varianter: 

NÅ® Thai Red Curry

NÅ® Klassisk Fiskegryte

NÅ® Høstgryte (sesongvariant)

Nå®....er det snart middag!

NÅ® Høstgryte (sesong)

Nå® Høstgryte er en fyldig og smaksrik middagsbase som passer perfekt til kjøttdeig eller viltskarv.

Den inneholder gode råvarer som selleri, gulrot, persillerot, steinsopp og einebær samt Crème Fraîche som gir en syrlig og rund smak.Server gjerne med potetmos, rosenkål og tyttebærsyltetøy.

Fremgangsmåte:

1) Stek kjøttdeig

2) Hell over middagsbasen

3) Server med poteter

NÅ® Klassisk Fiskegryte

NÅ® Klassisk fiskegryte er en smaksrik middagsbase som bidrar til en fyldig og god fiskesmak.

Den er laget på kremfløte og inneholder blant annet gulrot, potet, sellerirot og purre. Tilsett gjerne både hvit og rød fisk og server med poteter. NÅ® Klassisk fiskegryte gjør det enkelt for foreldre å servere barna en god fiskemiddag. Viktig for den gode samvittigheten.


Fremgangsmåte:

1) Varm opp middagsbasen

2) Tilsett fisk i biter

3) La trekke i 5 min. Kok poteter underveis og server!

NÅ® Thai Red Curry

NÅ® Thai Red Curry er en smaksrik middagsbase med gode eksotiske råvarer.

Basen inneholder spennende ingredienser som kokosmelk, limeblader, sitrongress, ingefær, chili og vannkastanjer. Helmelk runder av den fyrrige currypasten. Smaken er litt spicy, men likevel tilpasset hele familien - også de aller minste. Tilsett kylling og server med ris.


Fremgangsmåte:

1) Stek kylling i biter

2) Hell middagsbasen over

3) Småkok i 3-5 min. Kok ris underveis - og server!

Tid for pai

Det er forbløffende enkelt å lage pai, enten med NÅ® Paibunn eller du baker din egen paideig. Fyll den med det du selv ønsker og etter en snau halvtime i stekeovnen er den klar til å spises. Nydelig!

Så lett lager du pai

Vil ha pizza NÅ®

Pizzakos på få minutter med Nå ferske ferdigbunner. Fyllet bestemmer du selv.

Få tips til hjemmelaget og fristende pizza i en fei