Den unike smaken av Jarlsberg® er helt uerstattelig. Både når det gjelder smak, duft og konsistens, er Jarlsberg® noe for seg selv.

Jarlsberg® #SmakMer

Tygger du i stedet for å smake? Smaken av Jarlsberg® er helt unik. Smak, duft og konsistens gjør Jarlsberg® uerstattelig.

Reklamefilm Jarlsberg® På tide å vekke sansene igjen?

På tide å vekke sansene igjen? Bare Jarlsberg® er Jarlsberg®. Del gjerne bilder med oss på #smakmer

#SmakMer

At Jarlsberg® er noe for seg selv er ingen tilfeldighet.

Gjennom håndverk og kjærlighet (og ikke minst den hemmelige ingrediensen), er hvert eneste ostehjul først ystet og deretter modnet i månedsvis på trehyller i ysteriet.

Alle ostehjul vendes for hånd av våre dyktige ostemakere – akkurat i tide til å skape den unike smaken. 

Vi håper du tar deg tid til å nyte din Jarlsberg®. Til å virkelig kjenne etter; til å smake, lukte, se og føle.

For vi tror at ved å være bevisst sansene dine – så smaker du mer, og da får du enda mer ut av din Jarlsberg®.

For bare Jarlsberg® er Jarlsberg®  

Naturlig laktosefri

Visste du at alle Jarlsberg® er naturlig fri for laktose? Dette merkes nå på all emballasje.

Les mer om naturlig laktosefritt her

Smakfulle oppskrifter med Jarlsberg®

Prøv våre enkle og fristende oppskrifter med Jarlsberg® som er lette å lage og lette å nyte.

Smakfulle oppskrifter med Jarlsberg®

Slik får Jarlsberg® sin unike smak

Visste du at...

  • På 1820-tallet besøkte sveitsiske ostemakere Jarlsberg og Laurvig fylke (nå Vestfold fylke).
  • Sveitserne var kjent for å lage gode oster med hull, og lærte i løpet av dette besøket bort noen av sine godt bevoktede hemmeligheter til den lokale befolkningen.
  • I 1956 bestemte en gruppe studenter og forskere ved Landbrukshøyskolen på Ås seg for å utforske legenden om osten og kombinere den med moderne osteproduksjonsteknologi.
  • De gjennomgikk eldgamle tekster og oppskrifter, og under professor Ole Martin Ystgaards ledelse skapte de en ost med fine, runde hull.
  • Osten fikk navnet Jarlsberg®.