Jarlsberg® m/skorpe

Jarlsberg® skjæres fra ostehjul som lagres i 3 måneder på trehyller i våre tradisjonsrike ostelagre. Slik får du den fyldige, litt søtlige og nøtteaktige smaken som har gjort osten verdenskjent. Osten kjennetegnes av sine store runde hull, og ble utviklet i Norge på slutten av 50-tallet.

Jarlsberg® er en smakshever i de aller fleste varme og kalde retter. Den kan for eksempel brukes på ferskt brød, quiche, sufflé, pai eller på ostefatet.

Slik lager du Halloween-burger

Djevelsk god hamburger! Osteburgerne blir lett forvandlet til små monstre med disse enkle triksene.

Reklamefilm Jarlsberg® - Vi nordmenn er stolte av Jarlsberg®

Vi nordmenn er stolte av Jarlsberg®. Og vi som lager Jarlsberg® er ekstra stolte.

At Jarlsberg® er noe for seg selv er ingen tilfeldighet.

Gjennom håndverk og kjærlighet (og ikke minst den hemmelige ingrediensen), er hvert eneste ostehjul først ystet og deretter modnet i månedsvis på trehyller i ysteriet.

Alle ostehjul vendes for hånd av våre dyktige ostemakere – akkurat i tide til å skape den unike smaken.

Bare Jarlsberg® er Jarlsberg®.  

Naturlig laktosefri

Visste du at alle Jarlsberg® er naturlig fri for laktose? Dette merkes nå på all emballasje.

Les mer om naturlig laktosefritt her

Smakfulle oppskrifter med Jarlsberg®

Prøv våre enkle og fristende oppskrifter med Jarlsberg® som er lette å lage og lette å nyte.

Smakfulle oppskrifter med Jarlsberg®