Tapas med ost og snøfriskruller

Sveitser Vellagret

Sveitser Vellagret er en halvfast hvitost som produseres i store hjul med skorpe med store, runde hull. Den er modnet for å bli fyldigere, særegen og smaksrik med en lett søtlig aroma. Sveitser Vellagret passer meget godt på brød. Prøv vellagret sveitser i salater, på pizza, pai, ostepinner, revet på tortilla. Sveitser Vellagret kan også marineres.

Sveitser Vellagret er ystet etter ekte tradisjonelle metoder. Sveitsers spennende historie startet allerede i 1815 der grunnla Jacob Sverdrup Norges første ysteri i Vestfold. Som foregangsmann fikk han sveitsiske ostemakere til å reise og lære opp de på meieriene i det edle håndverket. Sveitser falt i god smak hos adel og konsuler med sin kombinasjonen av unik norsk melk og sveitsisk ystekunnskap.  I dag har vi en ost med høy kvalitet og smak med særpreg. Vi kaller den for den originale hvitosten.