Tapas med ost og snøfriskruller

Selbu Salatost fra Trøndelag

Selbu salatost har en mild men karakteristisk smak og ligger i en nydelig kryddermarinade som bl.a. inneholder løk, gulrot, sopp og pepper. Selbu Salatost passer ypperlig i en salat med smaker også svært godt bakt inn i pai eller i et brød. Bruk den som en tapas rett ved å helle ut oljen og servere til god drikke.

Selbu salatost er laget av førsteklasses geitemelk på et meieri i Selbu. Osten inngår i serien Norske Ostespesialiteter som har lokale oster produsert med stolte håndverk tradisjoner. Denne osten er en av svært få salatoster som er ystet på geitemelk i det norske markedet.

Spesialitet - Merket for unik smak

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Les mer om Spesialitetsmerket på Matmerks nettsider