Balsfjord på brød med multesyltetøy

Balsfjord

Balsfjord er en mild og myk lagret hvitost, laget av førsteklasses geitemelk. Oppskriften har lange tradisjoner og er utviklet og raffinert over tid, noe som har gitt osten en unik smak av nordnorsk natur og kultur.

Balsfjord gjør brødskiven litt mer eksotisk, men egner seg også godt til pizza og gratinering. Prøv gjerne Balsfjord med multer - en smakfull kombinasjon.

Balsfjord har blitt hedret med Spesialitetsmerket "Unik Smak" fra Matmerk.

Balsfjord inngår i serien Norske Ostespesialiteter, en samling av norske osteskatter, fra definerte geografiske områder med særegne historier og sjel. Ostene er av høy kvalitet, godt håndverk, unike og rike på smak.

Spesialitet - Merket for unik smak

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Les mer om Spesialitetsmerket på Matmerks nettsider