Konkurranseregler for Go’ morgens #SultenSidekick

Akkurat som Batman har Robin, har superhelter ofte en sidekick. Og siden Sulten på mange måter er Go’morgens superhelt, er det en selvfølge at også Sulten får seg en sidekick.

Dette kan blir deg!

Generell informasjon

Gomorgens #SultenSidekick-konkurranse vil være tilgjengelig i utvalgte butikker fra uke 40 til og med uke 47. Alle som deltar godtar automatisk konkurransereglene.

Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle over 18 år. Du kan av personvernhensyn kun delta med bilder av seg selv, eller egne barn som er under 18 år.

Husk at opphavsretten til et bilde tilhører fotografen; du kan derfor kun delta med bilder du selv har tatt.

Slik deltar du

1. Få noen til å ta bilde av deg bak pappfiguren i butikken
2. Tagg bildet med #SultenSidekick på Instagram og du er med i konkurransen.

For at du skal kunne ta del i konkurransen, må du ha en åpen Instagramprofil når bildet/filmen postes og under heler konkurransens varighet.

Deltakelsen er gratis og du kan delta så mange ganger du vil!

Premie

Vinneren vinner en eksklusiv Sultendrakt. Vi tar kontakt med vedkommende på Instagram for mer praktiske detaljer når vi har trukket vinneren.

Personvern

TINE forbeholder seg retten til å vise alle bildene som er med i konkurransen i sine kanaler: Instagram, Facebook og tine.no. Ved å delta i konkurransen samtykker til publisering, og gir TINE en vederlagsfri bruksrett til bildet ditt slik at TINE fritt kan bruke bildet i sin markedsføring.

Bildene du publiserer på Instagram blir ikke lagret hos TINE. Dersom vi viser et bilde du ønsker å merke #SultenSidekick, men som du ikke vil ha gjengitt på våre sider, kan du sende en e-post til forbruker@tine.no, og vi vil fjerne det.

Denne konkurransen er ikke sponset eller sertifisert av Instagram eller Facebook, og blir kun administrert av TINE. Ditt bilde blir altså ikke delt med en eventuell tredjepart.

Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Har du spørsmål angående konkurransen kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.

Epost: forbruker@tine.no