Norzola ble lansert i Norge i 1975

Norzola – ypperlig til matlaging og snacks

Norzola vært produsert i Norge 1975 og er i dag en anerkjent blåmuggost hos det norske folk. Norzola passer godt til matlaging med sin myke og smidige konsistens.

Norzola 150 g, foto: ubegrenset rett

Muggkulturen som benyttes gir denne osten en fyldig smak.

Utviklingen av norsk kumelksbasert blåmuggost som «appetittost» et begrepet som ble brukt den gang - startet allerede i 1920 årene.

Norzola passer godt til matlaging med sin myke og smidige konsistens. Den kan gjøre hverdagsretter til smakfulle fornøyelser på en enkel måte. 

En myk blåmuggost

Norzola er en norsk blåmuggost som har en aromatisk og fyldig smak med myk og smidig konsistens.  Den har ren hvit farge med fin blågrønn marmorering. Norzola har er litt bløtere konsistens enn den faste og litt kraftigere blåmuggosten Normanna.

Godt egnet til matlaging

Norzola er en typisk smakfull blåmuggost og er spesielt godt egnet til matlaging. Den passer på hamburger og på pizza, i sauser, salatdressinger og som fyll i bakverk.