hele_norge_baker_banner

Hele Norge Baker

TINE er stolt sponsor av programserien Hele Norge Baker. Sammen ønsker vi å inspirere hele Norge til å bake og spre ekte bakeglede! 

Vi har jaktet på Norges beste kake, tusen takk til alle som har deltatt og gratulerer til alle vinnerne.

I hele vår har vi lett etter Norges beste kake. Nå har vi kåret vinneren av #tinebaker.

Juryen er veldig imponert over alle de innsendte kakene som er av høy kvalitet. Juryen kom frem til at vinneren er Kaja Sæther Aarhus (@kajabaker) med sin browniekake med bringebærmousse. Gratulerer Kaja! Juryens begrunnelse:
Vinneren har valgt en veldig spennende kake, hvor en frisk og syrlig bringebærmousse passer perfekt til den mektige og gode browniebunnen.
Kaja er 26 år fra Oslo og har et stort bakehjerte. På bloggen hennes kan du lese mer om vinnerkaken og finne mange andre flotte kakeoppskrifter. Vi gleder oss til å finne kaken til Kaja i Coop Mega.

Her er de 9 finalistene i vår jakt på Norges beste kake. Hvilken kake er din #tinebaker-favoritt?

Vi har fått over 1500 flotte kakebidrag, tusen takk til alle som har deltatt på vår Instagram-konkurranse. Her er de 9 ukesvinnerne som alle har lagd fantastiske festkaker. Vi gratulerer!

1. @lorenskogfrue 
2. @kajabaker
3. @kaketina
4. @minmatgaleverden 
5. @fmonique 
6. @mimmiogolli
7.  @simply_yayin
8. @astridkokk
9.  @glitteriine

Er du glad i å bake? Vi skal kåre Norges beste kake. Er det du som lager den? Vinnerkaken blir solgt på Coop Mega! Dette må du gjøre:

1. Bak din favorittkake
2. Post bilde av den på Instagram
3. Skriv navnet på kaken og oppskriften
4. Tag bildet med #tinebaker og #tine

En jury vil også kåre ukesvinnere som alle får et gavekort til verdi av 500 kroner. Hver ukesvinner vil gå til finalen der hovedpremien er et bakekurs for to med Bernhard Azinger og få kaken sin bakt av Goman og solgt i Coop Mega

Her finner du konkurranseregler og jurymedlemmer.

Slik lager du kanelboller

Kanelboller er en favoritt hos både store og små. TINEs egen konditor og bakeekspert, Bernhard Azinger, viser deg hvordan du lager perfekte kanelboller som ikke spriker.