Velg din region for å finne alle TINE-gårder og ambassadørgårder.
Region Nord har500TINE-gårder
north mid east south west

Region nord

Region midt

Region vest

Region øst

Region sørvest

Regioner

Ambassadørgårder
TINE-gårder
 • Fargelegg bondegården på frokostbordet

  Nå kan du få besøk av kuene våre på ditt eget kjøkkenbord. Last ned appen TINE KUER og fargelegg bondegården.

 • TineMelk fra gårder i Nord-Norge

  Nå kommer TineMelk fra gårder i regionen der du bor. På melkekartongene våre kan du lese om melkens opprinnelse, med bilder av og historier om melkebønder, gårder, kuer og melk. Kjøper du melk i en butikk i Nord-Norge er det lokalprodusert nordnorsk melk fra en av de 1200 gårdene i denne regionen.

  TineMelk fra gårder i Midt-Norge

  Nå kommer TineMelk fra gårder i regionen der du bor. På melkekartongene våre kan du lese om melkens opprinnelse, med bilder av og historier om melkebønder, gårder, kuer og melk. Kjøper du melk i en butikk i Midt-Norge er det lokalprodusert melk fra en av de 3000 gårdene i denne regionen.

  TineMelk fra gårder på Vestlandet

  Nå kommer TineMelk fra gårder i regionen der du bor. På melkekartongene våre kan du lese om melkens opprinnelse, med bilder av og historier om melkebønder, gårder, kuer og melk. Kjøper du melk i en butikk på Vestlandet er det lokalprodusert melk fra en av de 2100 gårdene i denne regionen.

  TineMelk fra gårder på Østlandet

  Nå kommer TineMelk fra gårder i regionen der du bor. På melkekartongene våre kan du lese om melkens opprinnelse, med bilder av og historier om melkebønder, gårder, kuer og melk. Kjøper du melk i en butikk på Østlandet er det lokalprodusert melk fra en av de 2400 gårdene i denne regionen.

  TineMelk fra gårder på Sørvestlandet

  Nå kommer TineMelk fra gårder i regionen der du bor. På melkekartongene våre kan du lese om melkens opprinnelse, med bilder av og historier om melkebønder, gårder, kuer og melk. Kjøper du melk i en butikk på Sørvestlandet er det lokalprodusert melk fra en av de 1800 gårdene i denne regionen.