Brukerveiledning - Installasjon av mail på mobil

TINE IKT lanserer nå en ny administrasjonsløsning for mobiler. Denne må alle som skal ha tilgang til TINE-data (f.eks e-post) installere. Gjelder for iPhone og iPad.

Mobil bedriftsnett-2

Før du starter vær oppmerksom på ett par ting

Brukernavnet som skal brukes er ditt brukernavn i TINE / Diplom-IS / Fjordland / Wernersson / Ostecompagniet + @tine.no (alle skal bruke @tine.no). Mitt brukernavn er krsant. Da blir formatet krsant@tine.no

Passordet er det samme som på PC'en din. Det er det eneste passordet du skal bruke i veiledningen. Først når du skal logge inn i app'en og så når du skal legge det inn på e-postkontoen.

Det kan ta noen minutter før ny e-postprofil blir installert, etter at du har gjort det som er beskrevet i del1 av veiledningen.

Brukerveiledning, del 1

Del 1: Tine Prosedyre for installasjon av MDM-mail for iPhone og iPad.docx

Når du har fått ny mailboks som heter " TINE Corporate E-mail", kan du gå til del 2.

Brukerveiledning, del 2

Om du har fått opp mailboksen som heter "TINE Corporate E-mail" kan du følge del 2 av prosedyren:

Del 2: Tine Prosedyre for installasjon av MDM-mail for iPhone og iPad.docx

Hva innebærer dette

Ny mailløsning bruker AD-passord (PC-passord), SSL-kryptering(sikkerhet) og har lastbalansering(mindre sårbar for feil). Vi får delvis kontroll over enhetene, og kan styre sikkerhetspolicyer m.m. Dette er ikke noe overvåkninssystem. Vi henter ikke ut annen data enn minnestørrelse, type telefon, bruker, serienummer, IMEI-nummer og OS-versjon.

Brukerstøtte

Får du problemer eller trenger bistand, kontakt brukerstøtte på tine.brukerstotte@tine.no