Brosjyre: Entertaining with Jarlsberg

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Marinert Jarlsberg med appelsin og hvitløk

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Bruk et glass som kan lukkes med tett lokk.

  2. Skjær osten i sukkerbitstore terninger og prikk dem med en gaffel slik at marinaden får trenge litt inn i osten.

  3. Riv skallet av appelsinen og skjær appelsinkjøttet i strimler. Bland sammen alt til marinaden. Legg ost, valnøttkjerner, hvitløk og appelsin lagvis i glasset. Hell over marinaden. Skru på lokket, og la osten stå et par dager før servering.

  4. Server ved romtemperatur som en liten appetittvekker eller forrett, gjerne på en seng av salat. Den marinerte osten er også godt tilbehør til kjøtt og fisk.